Ga direct naar de inhoud van de pagina

DevCMS wordt open source

Maandag 31 januari 2011 is DevCMS open source software geworden onder de MIT Licence.

Het DevCMS is een open source management systeem (CMS), dat sinds februari 2008 in eigen beheer door de gemeente Deventer is ontwikkeld. Inmiddels wordt het DevCMS in een samenwerkingsverband met gemeente Olst-Wijhe verder ontwikkeld. En er worden gesprekken gevoerd met andere gemeenten om ook deel te nemen.

Naast de gemeentelijke versie van het DevCMS is er een uitgebreide basisvariant van het DevCMS die voor iedereen gratis te downloaden en installeren is. De gemeente Deventer heeft al meerdere websites ontwikkeld in deze gratis variant, zoals www.cjgdeventer.nl en www.steenbrugge.nl.

Kijk voor meer informatie over het DevCMS bij features en downloads. Heeft u als gemeente interesse, neem dat contact op met de gemeente Deventer.